Locatie en bereikbaarheid

Begeleidingen kunnen doorgaan op 2 locaties

Driehoekstraat 147, 2180 Ekeren

Met het openbaar vervoer is deze praktijk gemakkelijk te bereiken met bus 730 (halte Driehoekstraat) of 770 (halte Blarenstraat). Het station van Ekeren ligt op 1 km van de deur.

Via de autosnelweg is de afrit nr 15 “leugenberg” op de A12 de gemakkelijkste manier om tot bij de praktijk te geraken.

Overdag is parkeren geen probleem. ‘s avonds is een parkeerplekje vinden niet altijd evident. Vrij parkeren kan in de Bosstraat en in de Boerendijk. Vanaf het “ronde punt” richting centrum is er een blauwe zone waarin je je parkeerschijf moet leggen en max. 2 u mag parkeren tussen 9 en 19u. Parking Lidl sluit zijn deuren kort na sluitingstijd van de winkel!

Praktijk Anders Denken – Pastorijveld 88, Ekeren

Met het openbaar vervoer is deze praktijk te bereiken met de bussen alle bussen 720, 730 of 772. Richting Antwerpen neem je de halte  Klein Hagelkruis. Kom je vanuit  dan stap je af aan de halte F. Verbieststraat. Vanaf beide haltes wandel je  op een vijftal min naar de praktijk. 

Via de autosnelweg is deze praktijk het gemakkelijkste bereikbaar via de afrit Ekeren – Haven 101-490. Daarna neem je de Luithagen, de Transcontinentaalweg en de F. Verbieststraat tot in het Pastorijveld.

Parkeren in de buurt is meestal mogelijk. Vlak voor de deur van de praktijk geldt een parkeerverbod.