Locatie en bereikbaarheid

Begeleidingen kunnen doorgaan op 2 locaties

Driehoekstraat 147, 2180 Ekeren

Met het openbaar vervoer is deze praktijk gemakkelijk te bereiken met bus 730 (halte Driehoekstraat) of 770 (halte Blarenstraat). Het station van Ekeren ligt op 1 km van de deur.

Via de autosnelweg is de afrit nr 15 “leugenberg” op de A12 de gemakkelijkste manier om tot bij de praktijk te geraken.

Overdag is parkeren geen probleem. ‘s avonds is een parkeerplekje vinden niet altijd evident. Vrij parkeren kan in de Bosstraat en in de Boerendijk. Vanaf het “ronde punt” richting centrum is er een blauwe zone waarin je je parkeerschijf moet leggen en max. 2 u mag parkeren tussen 9 en 19u. Parking Lidl sluit zijn deuren kort na sluitingstijd van de winkel!

NIEUW vanaf juli 2021 Larikslaan 1, Kapellen

Met het openbaar vervoer is deze praktijk tot eind 2021 niet te bereiken omwille van werken aan de Kalmthoutsesteenweg. Normaal geraak je er met de bussen 670 (Kapellen – Essen) of 676 (Kalmthout – Essen).  Stap af aan de halte Kapellen Golflei.

De auto of de fiets is de gemakkelijkste manier om hier te geraken. Dit kan via het centrum van Kapellen waar je de Heidestraat neemt en de Heidestraat-Noord. De larikslaan is de voorlaatste straat links voor je aan de Kalmthoutsesteenweg komt. Een andere manier om vanaf de Kapelsestraat de Kalmthoutsesteenweg te nemen richting Heide Kalmthout. Rij gerust door de poort. 

Parkeren doe je op de parking op het domein.