Nieuwsbrief 1 : zomer 2019

Hey jij die nu ongetwijfeld bezig is met toetsen of examen en waanzinnig uitkijkt naar de vakantie,
Hallo jij die vandaag geniet van weekend en morgen misschien weer aan de slag moet,
Dag ouder van een kind of jongere bij mij in begeleiding,

 

Wat je nu in handen hebt of op je computerscherm leest is de allereerste nieuwbrief van VlinderVry. Ondertussen ben ik 9 maanden bezig in mijn eigen praktijk. 9 maanden, dat is zo lang als een hele zwangerschap en ook bijna zo lang als een schooljaar. Het voelt echt geweldig om al die tijd met kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en hun ouders op pad te mogen gaan en daar zelf ook in te mogen groeien.

Met de zomer in aantocht kondig ik graag enkele belangrijke en minder belangrijke nieuwtjes aan. In deze nieuwsbrief mogen jullie volgende onderwerpen verwachten :

   1. Aanpassing tarieven
   2. Tweede locatie
   3. Zomeraanbod IK BEN IK groeidagen
   4. Vakantieregeling
   5. Facebookpagina
   6. Clique Magique
   7. Mailprobleem opgelost
   8. Kalender zomervakantie

Ik wens iedereen die nog bezig is met de examens veel succes en wie uitkijkt naar de vakantie goeie moed om het nog even vol te houden!

 

Liefs en tot binnenkort !!!

Anneke

 

P.S. Ik stuur je deze nieuwsbrief omdat je je email-adres hebt opgegeven bij kennismaking of intake en hiermee “toestemming” gaf dat ik je zou mailen. Ontvang je dergelijke nieuwsbrief liever niet of wil je dat ik je gegevens verwijder, dan mag je mij hiervoor gerust een mailtje sturen op anneke@vlindervry.be

1. Eerst het minder leuke nieuws : vanaf 1 september gaat mijn tarief omhoog.

Nu betalen jullie nog 50 euro voor een intake, een begeleiding of een verslag. Vanaf september wordt dat 55 euro. Een begeleiding aan huis kostte tot nu toe 60 euro, ook die begeleidingen gaan met 5 euro omhoog en kosten dus vanaf 1 september 65 euro. Je bent gewaarschuwd😉

2. Tweede locatie

 

Sinds enkele weken werk ik ook in het Pastorijveld 88 te Ekeren.

Deze nieuwe locatie heeft het voordeel van een wachtruimte te hebben, een zaaltje voor workshops en een tuin. Een bijkomend voordeel is dat ik door te kunnen beschikken over een tweede locatie flexibeler kan zijn in mijn werkuren. Voor mezelf is het leuk om hier met collega Nele Everaert van Appel en Boom te kunnen overleggen en samenwerken.

Op dit moment is het nog een beetje zoeken op gebied van planning. Van zodra ik vaste werkmomenten heb op beide plekken laat ik jullie dat zeker weten.

3. Ook tijdens de komende vakantie is er een aanbod van IK BEN IK groeidagen voor kinderen en jongeren

Wat?

Tijdens 3 opeenvolgende dagen gaan we met kinderen of jongeren aan de slag om elkaar en onze gevoelens beter te leren kennen en uiten. We doen dit op een speelse, creatieve manier. We werken met verhalen, praatpapieren, gevoelsdozen, spelletjes, … Zo proberen we verbinding te maken met onze eigen binnenkant en die van de anderen. Respect voor elkaar en elkaars verhaal vinden we heel belangrijk. Samen onderzoeken wie je bent, en wat jou zo maakt, uniek en krachtig.

Wanneer?

 • Jongeren : woensdag 3, dinsdag 4 en woensdag 5 juli van 10 tot 17 u
 • Kinderen : maandag 8, dinsdag 9 en woensdag 10 juli van 9 tot 16 u (opvang mogelijk vanaf 8u30 en tot 16u30)

Prijs?

Je betaalt 180 euro voor 3 dagen. Daarin zit het materiaal, de begeleiding en een tussendoortje inbegrepen. Voor lunch zorg je zelf!

Meer info en inschrijving kan via volgende link https://forms.gle/TvVifZZgztFJK4wK6

4. Wanneer kan je tijdens de zomervakantie terecht in de praktijk?

Tijdens de grote vakantie probeer ik zoveel mogelijk afspraken te centraliseren op dinsdag in de loop van de dag. Voor wie dinsdag overdag niet past, maak ik met plezier een afspraak op maat. De dagen die ik gereserveerd heb om te werken, vinden jullie nu reeds in de kalender. Een afspraak maken kan door een bericht te sturen. De afspraak ligt vast vanaf dat je een bevestiging van mij hebt gekregen. Ook in de vakantie geldt de regel één joker per schooljaar. Wil je een afspraak annuleren of verplaatsen, dan kan dit kosteloos tot 48u vooraf.

5. Let’s create magic

De WonderWijven is een vzw met daaraan gekoppeld een facebookgroep voor vrouwen die elkaar benoemen als ‘wonderwijf’.  Op hun website wordt deze uitgebreid term uitgelegd. https://wonderwijven.be/over-ons/

Vanuit de wonderwijven is een initiatief gekomen om Wonderwijvende ondernemers met elkaar en andere Wonderwijven te verbinden.

Ben jij een WonderWijf en laat je jezelf wel eens graag verrassen? Wil jij fier als een gieter rond lopen met je Hart in je hand en heb je liever geen extra klantenkaart in uw sjakos, maar wel een Hart aan uwe sleutelbos? Wil jij van harte “shoppen” bij ondernemende WonderWijven? Bestel vandaag nog je WonderWijverige sleutelhanger aan slechts 10€ (inclusief btw) en ga met je Hart langs bij één van de ondernemers van de Clique Magique! Zij verrassen jou met een hartverwarmend “surpluske”! 

Als jij of je kind bij mij in begeleiding komt, kan je een “surpluske” verkrijgen op vertoon van je hartje. http://www.letscreatemagic. Indien  er voldoende interesse is, wil ik ook zelf hartjes aanbieden die je bij mij, maar ook bij de andere ondernemers van de Clique Magique kan gebruiken om jouw “surpluske” te scoren.

 

6. Facebook

Volg je graag de groei van VlinderVry van dichtbij? Ben je graag snel op de hoogt van nieuwsjes? Lees je graag verhalen uit de praktijk geplukt (uiteraard met toestemming van de betrokkenen!)? Lees je graag vanuit praktische voorbeelden hoe ik omga met mijn cliënten? Voor dat en veel meer kan je terecht op de fb-pagina https://www.facebook.com/vlindervry/

7. Probleem met mail opgelost

De voorbije maanden bleek dat mijn mails meer dan eens onterecht in de spambox van de  geadresseerden terecht kwam. Heel lastig zowel voor mij als voor de geadresseerde! Vooral bij mensen met een outlook- of hotmailadres was het probleem hardnekkig. Door te veranderen van mailprovider zou het probleem van de baan moeten zijn. Heb je toch nog het gevoel dat je mails mist of geen antwoord krijgt op je mails, laat het mij dan zeker weten.

8. Kalender

JULI

AUGUSTUS

Di 2

Individuele afspraken mogelijk

VM Pastorijveld

NM Driehoekstraat

Di 13

Individuele afspraken mogelijk

VM Pastorijveld

NM Driehoekstraat

Woe 3

Do 4

Vrij 5

IK BEN IK groeidagen voor jongeren

Praktijk Anders Denken Pastorijveld

Di 27

Individuele afspraken mogelijk

VM Pastorijveld

NM Driehoekstraat

Ma 8

Di 9

Woe 10

IK BEN IK groeidagen voor kinderen

Praktijk Anders Denken Pastorijveld

  

Do 11

Individuele afspraken mogelijk

VM Pastorijveld

NM Driehoekstraat

  

Di 23

Individuele afspraken mogelijk

VM Pastorijveld

NM Driehoekstraat

  

Di 30

Individuele afspraken mogelijk

VM Pastorijveld

NM Driehoekstraat